UX/UI wizard

Design fremtidens digitale værktøj til jægerne. Jagt er en gammeldags, konservativ, analog branche. Derfor har vi brug for dig, som har lyst til at skrive ”jeg har rent faktisk disruptet et marked” på CVet

Vil du designe det ultimative digitale værktøj til jægere? The end-game! Vi søger en UI/UX designer, som både kan tænke i visuel identitet, look-n-feel og den totale kundeoplevelse.

Med de klimaforandringer, som vi oplever, skal vi alle have en bedre relation til naturen. Ord som økologi og etik bliver en stadig større del af at være jæger – og det skal vi være med til at understøtte og vokse. Vi er en tech startup, som arbejder med koncepter understøttet af digitale kanaler som apps, web og e-læring. Produkterne skal følge rejsen fra aspirant til erfaren jæger, herunder klassisk undervisning understøttet af digitale medier. Vores online footprint er afgørende for vores forretningsstrategi.

Vi opdeler vores produkter og services i skole – undervisning og skoling – samt i klub – som handler om fællesskab og værktøjer. Det er en ambitiøs opgave at integrere denne platform på sigt på tværs af lande i Europa.

Hvorfor arbejde for Institut for Jagt?

Institut for jagt er en lille virksomhed, som har startet et nyt digitalt koncept op. Vi har mange års erfaring fra IT-branchen og brænder for at udvikle og implementere forretningskoncepter. Indenfor vores første leveår fik vi 35% af undervisningsmarkedet. Det er samme vækstrater, som din rolle bliver afgørende for.

Du:

 • Får frihed under ansvar samt mulighed for at præge din egen arbejdsdag
 • Får afgørende indflydelse på design af vores produkter og services
 • Arbejder sammen med et af Danmarks bedste, diverse og pisse-rare teams

Hvad skal du kunne og gøre?

Din opgave bliver at designe primært vores nuværende app i de to universer skole og klub/værktøjer for at matche strategien. Du kommer til at indgå i et team af marketings- og programmeringsfolk, f.eks. en full-stack programmør. De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Designe user-interface på vores digitale værktøjer, primært app, men på sigt også web og e-læring
 • Måle og forbedre brugeroplevelsen
 • Arbejde med UX/UI best practice for app og webudvikling samt growth hacking teknikker
 • Den ideelle kandidat:
  • Er fortrolig med design og prototyping software som Sketch, Adobe Creative Suite, POP, InVision, Adobe XD eller lignende
  • Har viden om og erfaring med sprog/syntax som Javascript, React. HTML, CSS

Løn og arbejdsforhold

Du vil blive ansat fuldtidsansat. Løn afhænger af dine kompetencer og erfaring.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemme eller på andre måder afhængig af dine behov.

Hvis du har et jagttegn, er det et plus. Har du ikke et, så har vi instruktører, som kan give dig det som del af pakken.

Ansøgning

Hvis du vil med på vores spændende rejse, så send os en ansøgning. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du har lyst til at være med. Vi glæder os til at høre fra dig og i din ansøgning vil vi gerne se eksempler på apps eller hjemmesider, du har lavet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Alex Steninge Jacobsen, alex@institutforjagt.dk eller telefon 21909575.

Gør jagtdrømme til virkelighed for den digitale jæger

Hos Institut for Jagt tror vi på at passion, kvalitet og fælleskab er nøglen til success. Vi sætter digitaliseringen i højsædet og fokuserer på den enkelte jægers behov fra start til slut. Du kan læse mere om os her