Eftersøgt: Marketingspraktikant

Du skal være med til at markedsføre digitaliseringen af en gammel, konservativ branche, nemlig jagten. Jagt er i de senere år blevet meget populær især på grund af netværksmulighederne, men branchen er stadig overvejende analog.

Jagten er dog blevet endnu mere vigtig end før. Med de klimaforandringer, som vi oplever, skal vi alle have en bedre relation til naturen. Ord som økologi og etik bliver en stadig større del af at være jæger – og det skal vi være med til at understøtte og vokse.

Vi er et tech startup, som arbejder med koncepter understøttet af digitale kanaler som apps og web. Produkterne skal følge rejsen fra aspirant til erfaren jæger, herunder klassisk undervisning understøttet af digitale medier. Vores online footprint er afgørende for vores forretningsstrategi. Vi har derfor brug for at du vil være med til at udvikle konceptet og virksomheden.

Du er studerende indenfor marketing og har lyst til at bruge din viden fra studiet til at flytte Institut for Jagt, øge omsætningen og kendskabsgraden.

Hvorfor arbejde for Institut for jagt?
Institut for jagt er en lille virksomhed, som er ved at starte et nyt digitalt koncept op. Vi har mange års erfaring fra IT-branchen og brænder for at udvikle og implementere forretningskoncepter.

Du skal:

  • Designe en marketingsstrategi sammen med en af Danmarks bedste mediefolk
  • Eksekvere på strategien
  • Optimere inbound marketing
  • Booste kendskabet til Institut for Jagt
  • Styre digital kommunikation via sociale medier

Vi forventer at du selv kan drive dine opgaver. Da vi er en lille virksomhed, er der brug for at alle bidrager med deres faglighed uanset niveau. Du kan udfordre vores forretningskoncept i forhold til, hvor du ser muligheder for udvikling. Med andre ord skal du deltage i udviklingen af vores virksomhed.

Hvad kan du forvente af os:

  • Meget erfarent ledelsesteam hvor du kan udvikle især dine kommercielle kompetencer
  • Professionel sparring
  • Åben dialog og stor indflydelse på din opgave
  • Som led i praktikken kan du få en jagttegn

Løn og arbejdsforhold
Hop med på rejsen med et erfarent team i København, hvor du kan gøre en kæmpe forskel, har stor indflydelse på din stilling i en evig foranderlig verden som kræver hurtig respons.

Der er tale om en ulønnet praktikplads, hvor vi kan se hinanden an. Hvis forventningerne indfries, kan der efterfølgende være tale om en ansættelse.

Ansøgning
Hvis du vil med på vores spændende rejse, så send os en ansøgning. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du har lyst til at være med. Vi glæder os til at høre fra dig og i din ansøgning vil vi gerne se eksempler på apps eller hjemmesider, du har lavet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Alex Steninge Jacobsen, alex@institutforjagt.dk eller telefon 21909575.