IT UDVIKLINGSPRAKTIKANT

Kan du flække apps og web sammen? Få et praktikophold, hvor du er med til at ændre en gammel, konservativ branche.

Vi søger dig, som vil være med til at digitalisere en gammel, konservativ branche, nemlig jagten. Jagt er i de senere år blevet meget populær især på grund af netværksmulighederne, men branchen er stadig overvejende analog.

Jagten er dog blevet endnu mere vigtig end før. Med de klimaforandringer, som vi oplever, skal vi alle have en bedre relation til naturen. Ord som økologi og etik bliver en stadig større del af at være jæger – og det skal vi være med til at understøtte og vokse. Vi er en tech startup, som arbejder med koncepter understøttet af digitale kanaler som apps og web. Produkterne skal følge rejsen fra aspirant til erfaren jæger, herunder klassisk undervisning understøttet af digitale medier. Vores online footprint er afgørende for vores forretningsstrategi.

Vi har derfor brug for at du vil være med til at udvikle konceptet og virksomheden. Du er en ambitiøs udvikler, som leverer løsninger af en høj kvalitet og har en naturlig interesse i opsøge nye teknologiske områder, for at levere fede løsninger.

Hvorfor arbejde for Institut for jagt?

Institut for jagt er en lille virksomhed, som er ved at starte et nyt digitalt koncept op. Vi har mange års erfaring fra IT-branchen og brænder for at udvikle og implementere forretningskoncepter.

Du kan:

  • Få frihed under ansvar samt præge din egen arbejdsdag
  • Få afgørende indflydelse på design af vores produkt
  • Arbejde med leading edge teknologier
  • Arbejde sammen med en af Danmarks bedste udviklere
  • Komme i en team af pisse rare folk, som vil have det skægt og ændre verdenen

Hvad skal du kunne?

Vi forventer at du selv kan drive dine opgaver. Da vi er en lille virksomhed er der brug for at alle bidrager med deres faglighed uanset niveau. Du er generelt opsøgende i forhold til at hente inspiration drevet af din interesse for udvikling og teknologier.  Du kan udfordre vores forretningskoncept i forhold til, hvor du ser muligheder for udvikling. Med andre ord skal du deltage i udviklingen af vores virksomhed.

Kendskab til et par af følgende teknologier og systemer er en nødvendighed (ikke nødvendigvis alle):

  • Database erfaring (mySQL)
  • App teknologier og frontend/backend i web-teknologier (HTML, PHP, CSS, jQuery, Django, Cordova, React eller lignende)

Løn og arbejdsforhold

Hop med på rejsen med et erfarent team i København, hvor du kan gøre en kæmpe forskel, har stor indflydelse på din stilling i en evig foranderlig verden som kræver hurtig respons.

Der er tale om en ulønnet praktikplads, hvor vi kan se hinanden an. Hvis forventningerne indfries, kan der efterfølgende være tale om en mere fast ansættelse.

Hvis du har et jagttegn, er det et plus. Har du ikke et, så har vi instruktører, som kan give dig det som del af pakken.

Ansøgning

Hvis du vil med på vores spændende rejse, så send os en ansøgning. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du har lyst til at være med. Vi glæder os til at høre fra dig og i din ansøgning vil vi gerne se eksempler på apps eller hjemmesider, du har lavet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Alex Steninge Jacobsen, alex@institutforjagt.dk eller telefon 21909575

Gør jagtdrømme til virkelighed for den digitale jæger

Hos Institut for Jagt tror vi på at passion, kvalitet og fælleskab er nøglen til success. Vi sætter digitaliseringen i højsædet og fokuserer på den enkelte jægers behov fra start til slut. Du kan læse mere om os her