Effektiv fra 25. september 2019

1.1 Introduktion

Tak, fordi du har valgt Institut for Jagt!

Hos Institut for Jagt vil vi gerne give dig den bedste oplevelse for dig både nu og fremover. Vi er vilde med feedback for kun via dem bliver vi bedre. Når du besøger vores website, indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på hjemmesiden og til at øge værdien af de annoncer, der vises på vores side. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer på hjemmesiden og i app’en, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på hjemmesiden og i vores app.

1.2 Om politikken

Politikken angiver detaljerne omkring dine persondata i relation til Institut for Jagt. Politikken gælder for alle Institut for Jagt produkter, tjenester og services. Vilkårene for brugen af disse er defineret i vores Vilkår og betingelser (https://institutforjagt.dk/shop/vilkaar-og-betingelser/)

1.3 Dine rettigheder

Du har en række rettigheder som registreret, dog under hensyntagen til gældende lov, f.eks. bogføringsloven. Det har Datatilsynet skrevet om. Rettighederne kan du læse om her: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder/.

For at udøve disse rettigheder, skal du skrive en mail til udgiveren. Kontaktoplysninger står nederst i denne politik. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

1.4 Hvordan samler vi data omkring dig?

Når du køber services hos os og bruger dem, så indsamler vi data om dig. Du kan her læse, hvornår vi gør det. Typen af data som indsamles, bliver uddybet i det efterfølgende kapitel.

1.4.1 Køb af services

Når du køber services hos os via vores webshop, så samler vi data omkring dit køb. Dele af disse data bruges hos vores partnere til at låse op for services, for eksempel, når du køber e-læring, så bruges dine logininformationer til vores til webshop til at oprette en bruger hos vores e-læringspartner.

1.4.2 Login til services

Når du logger ind i vores services, logger vi denne aktivitet.

1.4.3 Brug af vores services

Når du bruger vores services, så samler vi data omkring dig og din brug af vores services. For eksempel registrerer vi hver gang, du har lavet en test i vores app, så du kan få statistik om dit forbrug. Det gør vi også på vores e-læring for skræddersy kurset til dig.

1.4.4 Ekstra personlig dataindsamling

Nogle steder og tidspunkter vil vi bede om ekstra information for at skræddersy din oplevelse hos os og forbedre den. For eksempel vil vi bede om den forventede dato for jagtprøven for at lave progressiv læring op imod datoen for din prøve.

1.5 Hvilke data samler vi og hvordan bruger vi det?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

1.5.1        Køb af services

Kategori Forklaring
Brugerdata

Når du køber services hos os på vores webshop, indsamler vi personlige data om dig. Det er dit navn, mailadresse, adresse og land. I forbindelse med betaling af købet, så opbevarer 3. part informationer om transaktionen med dit betalingskort. Det er indløseren Stripe. Du kan læse mere om deres privatlivspolitik på deres hjemmeside: https://stripe.com/privacy-center/legal.

Betalingsinformationerne gemmes i vores webshop med en reference til transaktions-id’et, så vi kan rette eventuelle fejl, som måtte opstå eller tilbagebetale beløb, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Du vil blive bedt om at oprette en konto hos os, hvis betalingen er månedlig. Denne konto indeholder de samme personoplysninger, men også en adgangskode. Den bliver skrevet ned i vores database med WordPress krypterede algoritmer. Institut for Jagt eller andre kan således ikke aflæse dem.

1.5.2 Login til services

Kategori Forklaring
Brugerdata Når du logger ind i dine services – app, webside og e-læring – så logger vi denne aktivitet. Det bliver brugt til fejlfinding og til at forbedre din oplevelse.

1.5.3 Brug af services

Kategori Forklaring
Brugsdata ved brug af App’en Vi logger dine handlinger i app’en og de prøver, som du tager, logges i vores database. Vi bruger disse data om dine handlinger til at til at optimere din oplevelse. Vi bruger prøveresultaterne til at vise dig forbedringspunkter og til i anonymiseret form at vise den jagttegnslærer, hvis hold du er tilknyttet, så han får mulig for at optimere undervisningen. På samme måde bliver den brugt i anonymiseret form til at se på statistikker på landsplan og tilrette vores services og produkter ud fra det.
Brugsdata ved brug af E-læring E-læring laves af en tredjepart, Area9. Du kan læse om deres privatlivspolitik her: http://area9.dk/privacypolicy/
Brugsdata ved brug af webside og webshop Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. I forbindelse med at downloade gratis materiale og samtidig skrive sig op til vores nyhedsbrev, indsamler vi dit fornavn, efternavn og mail. Disse informationer overføres til Mailchimp, som er vores nyhedsbrevsleverandør. Hvis du skriver dig op i forbindelse med et køb, overføres også enkelte købsinformationer som sprogpræferencer, købssum og købte produkter. Vi bruger cookies til at se, hvad du har i kurven mens du handler og dine handlinger til f.eks. at vise, hvilke varer du sidst har set. Desuden logger vi sikkerhedshandlinger som login-forsøg og IP adresse, som gemmes i 14 dage.

 

Du kan læse om Mailchimps privatlivspolitik her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Vores webside er lavet med WordPress. Du kan læse om deres privatlivspolitik her: https://wordpress.org/about/privacy/

 

Vores webshop er med Woocommerce som ejes af Automatic. Du kan læse om deres privatlivspolitik her: https://automattic.com/privacy/

 

Vi logger din brug af hjemmesiden via cookies. Dem kan du læse om i vores cookiepolitik: https://institutforjagt.dk/om-os/persondatapolitik/cookiepolitik/

1.5.4 Ekstra personlig dataindsamling

Kategori Forklaring
Frivillig data til app’en og e-læring

Vi henter ikke data med mindre du har godkendt det

App

  • Billeder: Vi beder om adgang til dine billeder både til at kunne give dig et profilbillede, men også for at kunne uploade jagtbilleder til din jagtlog
  • Mobillokation/GPS: I forbindelse med afstandsbedømmelse til vildt har vi brug for din GPS lokation
  • Stemme i mobilen: Til vores afstandsbedømmelsesspil skal vi bruge adgang til din stemme for at kunne træne i så virkelige situationer som muligt.
  • Dine kontakter: Til at lave et konsortium, hvor I kan dele billeder og datat, så bruges adgang til dine kontakter til at gøre dette nemmere.

Andre brugerdata: Vi beder om andre brugerdata i selve app’en. Det skriver du selv ind under din profil. Det er f.eks. hvornår de regner med at skulle til jagtprøve eller hvornår du har bestået den. Data bruger vi til at skræddersy din oplevelse med vores services, f.eks. så du ikke får et meget svært spørgsmål første gang du tager en prøve.

1.6 Sikkerhed omkring dine data

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Det er ting, som adgangskontrol og sikkerhedskopiering.

1.7 Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

1.8 Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i cookiepolitikken https://institutforjagt.dk/om-os/persondatapolitik/cookiepolitik/ foruden de ovenfor nævnte.

1.9 Ændringer til denne politik

Politikken ændres fra tid til anden. Når vi foretager væsentlige ændringer af politikken, giver vi dig en passende meddelelse om det, f.eks. ved at vise en fremtrædende meddelelse i app’en eller på websiden, eller for registrerede brugere, ved at sende dig en e-mail. Vær derfor opmærksom på, at du læser en sådan meddelelse omhyggeligt.

1.10 Udgiver

Websitet, app’en og e-læringsindhold ejes og publiceres af:

 

Institut for Jagt

CVR 39204169

Lathyrusvej 11

3500 Værløse

Email: info@institutforjagt.dk