Bliv partner

Institut for Jagt har undervisningsmateriale til jagttegn i form af en grundbog, gratis lovsamling, PowerPoints, en app, e-læring, spil og mere. Læs mere herunder.

Eksklusivt partner program

Mere end 120 partnere | Rabatkoder

Du bliver en del af vores eksklusive program sammen med over 120 andre undervisere. Programmet byder bl.a. på rabatkoder til dine elever. Materialerne bliver opdateret med den nyeste viden og kontinuerligt udbygget med bedre værktøjer til jagttegnsundervisere. Som jagttegnsunderviser får du adgang til gratis undervisningsmateriale og gratis e-bøger til dig.

Materiale

17 PowerPoints | Spil til undervisning

Vi har 17 PowerPoints, som er bygget op efter kapitlerne i bogen, så du og eleverne nemt kan følge med. Derforuden har vi gratis 9 tests til udprint – herunder 3 rigtige jagtprøver – som følger vores undervisningsplan, som du også kan hente og følger elevernes kvalifikationer. Derforuden er der spil, Kahoots! og introbreve som er lige til at sende.

Digitalisering i fokus i partnerprogrammet

Følg elevernes kvalifikationer | Adaptiv e-læring

Som partner kan du oprette dine kurser i partnerområdet. Det vises både på vores hjemmeside som gratis marketing til dine kurser – og i app’en. Når eleverne i app’en tilknyttes dit hold, kan du se deres kompetenceniveau. Online Jagttegn er adaptivt e-læring. Hele det teoretiske del af kurset og dele af det praktiske er inkluderet, f.eks. våbenbetjening og skydeteknik. Du kan følge eleverne individuelt og som gruppe, herunder om de har forberedt sig og om de har lært nok.

Pædagogik og didaktik

Ikoner | Huskeregler

Materialerne er bygget efter de nyeste pædagogiske og didaktiske principper, herunder med gennemgående tematiske billeder og ikoner. Materialet er opbygget med udgangspunkt i pensum. Vi kalder det pensum+. Det indeholder således ikke informationer om ulven eller knopsvanerne. Til gengæld indeholder det masser af huskeregler og anekdoter, da personer lærer forskelligt.

Ansøg om at blive partner

Alex Steninge Jacobsen
Ansvarlig for partner programmet

Har du brug for hjælp, så skal du være velkommen til at kontakte mig på +45 2190 9575 eller alex@institutforjagt.dk