EFtersøgt: Marketingspraktikant

Du skal være med til at markedsføre digitaliseringen af en gammel, konservativ branche, nemlig jagten. Jagt er i de senere år blevet meget populær især på grund af netværksmulighederne, men branchen er stadig overvejende analog.

Jagten er dog blevet endnu mere vigtig end før. Med de klimaforandringer, som vi oplever, skal vi alle have en bedre relation til naturen. Ord som økologi og etik bliver en stadig større del af at være jæger – og det skal vi være med til at understøtte og vokse.

Vi er et tech startup, som arbejder med koncepter understøttet af digitale kanaler som apps og web. Produkterne skal følge rejsen fra aspirant til erfaren jæger, herunder klassisk undervisning understøttet af digitale medier. Vores online footprint er afgørende for vores forretningsstrategi. Vi har derfor brug for at du vil være med til at udvikle konceptet og virksomheden.

Du søger et praktikophold, f.eks. som studerende eller via kommunen, indenfor marketing og har lyst til at bruge din viden til at flytte Institut for Jagt, øge omsætningen og kendskabsgraden.

Hvorfor arbejde for Institut for jagt?

Institut for jagt er en lille virksomhed, som er ved at starte et nyt digitalt koncept op. Vi har mange års erfaring fra IT-branchen og brænder for at udvikle og implementere forretningskoncepter.

Du skal:

  • Videreudvikle vores marketingsstrategi sammen med en af Danmarks bedste mediefolk
  • Eksekvere på strategien
  • Optimere inbound marketing
  • Arbejde med growth hacking og influencer marketing
  • Styre digital kommunikation via sociale medier

Den ideelle kandidat kan også arbejde struktureret med SEO, opsætning af kampagner på Facebook og opfølgning via Analytics. Vi forventer, at du selv kan drive dine opgaver. Da vi er en lille virksomhed, er der brug for, at alle bidrager med deres faglighed uanset niveau. Du kan udfordre vores forretningskoncept i forhold til, hvor du ser muligheder for udvikling. Med andre ord skal du deltage i udviklingen af vores virksomhed.

Hvad kan du forvente af os

En del sjov og ballade – og en del kompetenceudvikling. Vi deler kontor med andre start-ups.

  • Meget erfarent ledelsesteam, hvor du kan udvikle især dine kommercielle kompetencer
  • Professionel sparring
  • Åben dialog og stor indflydelse på din opgave
  • Som led i praktikken kan du få en jagttegn

Løn og arbejdsforhold

Hop med på rejsen med et erfarent team i København, hvor du kan gøre en kæmpe forskel, har stor indflydelse på din stilling i en evig foranderlig verden som kræver hurtig respons.

Der er tale om en ulønnet praktikplads, hvor vi kan se hinanden an. Hvis forventningerne indfries, kan der efterfølgende være tale om en mere fast ansættelse.

Ansøgning

Hvis du vil med på vores spændende rejse, så send os en ansøgning. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du har lyst til at være med. Vi glæder os til at høre fra dig og i din ansøgning vil vi gerne se eksempler på apps eller hjemmesider, du har lavet. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne. Send din ansøgning til Alex Steninge Jacobsen på alex@institutforjagt.dk

Gør jagtdrømme til virkelighed for den digitale jæger

Hos Institut for Jagt tror vi på at passion, kvalitet og fælleskab er nøglen til success. Vi sætter digitaliseringen i højsædet og fokuserer på den enkelte jægers behov fra start til slut. Du kan læse mere om os her