Dit digitale værktøj

Gør dig klar til jagttegnet

Bliv klar til prøven ved jagttegnet med mere end 3.000 spørgsmål og 1.200 vildtbilleder – brug den til endnu mere, når du er jæger.

Video

Den bedste app til jagttegn

Prøven til jagttegnet kan være svær. Derfor har vi lavet en app, som gør dig klar til jagtprøven. Spørgsmålene minder om dem, som du vil møde. Bestem selv om du vil tage en hel prøve med 40 spørgsmål eller indenfor kategorierne. Med 3.000 spørgsmål er der uendeligt mange prøver. Og app’en viser endda, hvor du kan blive lidt bedre.

Læringsuniverset handler om at blive klar til at få jagttegnet – men også at fastholde livslang læring. Derfor arbejder vi også med gamification, som fastholder dig i læring og så det er knap så kedeligt.

App’en er også dit digital værktøj. Dermed har vi smeltet jagt- og læringsuniverserne sammen. Læring er nemlig en livslang rejse. Vi er igang med at udvikle den nu. Læs mere her

Feature

Fuld jagtprøve eller individuelle emner

Du kan vælge at tage en hel jagtprøve med 40 multiple-choice spørgsmål som til jagttegnet. Eller prøver i en af jagtprøvens emner. Du kan også tage spørgsmål i vores grundbogs kapitler, så du bedre kan teste om du har forstået din undervisning.

Læs produktbeskrivelsen
Feature

App’en fortæller dig, hvor du skal sætte ind

Med statistik i app’en kan du se, hvilke emner du er god ti log hvilke emner, som du har brug for lidt mere træning i inden du går til jagttegnsprøven. Du kan se statistik på emnerne til jagtprøven – eller på Jagttegnsbogens kapitler, så du ved, hvor du skal læse op.

Læs produktbeskrivelsen
Data

Lidt mere om app’en

Med mere end 2.000 elever som bruger vores materiale hvert år, ved vi, hvad som er svært. Det er app’en bygget op omkring.

Anmeldelser

Hvad siger andre?

Stol ikke kun på os. Hør hvad andre siger! 

Denne app er den naturlige følgesvend til e-bogen til jagttegnskursister og jægere både før, under og efter kurset og prøverne, og kan således ikke undværes, hvis man ønsker at tage jagt seriøst.

Virkelig god app som helt klart kan anbefales. Hjalp mig til at bestå prøven. Man kommer hele vejen rundt i pensum, og nogle spørgsmål er faktisk sværere end prøven, hvilket kun er godt, når du læser op.

Android eller iphone

App’en virker til både iPhone og Android

Du kan købe din i vores webshop, i App Store eller i Google Play.