VIDENSBIBLIOTEK

Bøger = fokus på læring

Bøger er vores samling af jagtbøger, som fokuserer på læring. Bøgerne indeholder de nyeste teorier og praksisser og derfor opdateres de også løbende i takt med at lovgivning, teorier og praksisser ændres.

Ikoner og vildtbiologi

Med ikonerne som her ved vildtbiologi i grundbogen som eksempel, kan du hurtigt få et overblik over pensum både med tekst og med ikoner.

Pensum og niveauer

Der er tre niveauer af pensum i forhold til vildt med hver deres ikon, så det er nemt at overskue. Det kan ses både i bogen, i præsentationer og vores videoer.

Temaer og billeder

I grundbogen, i præsentationer, i e-læring og i vores gratis online artikler bruger vi de samme billeder til at slå temaer an. For eksempel angiver dåvildtet området pattedyr.

Feature

Læringsmål og opfølgning

Desuden arbejder vi med læringsmål og opfølgning. Kapitlerne generelt have en indledning med læringsmål – og i slutningen af hvert kapitel vil man læse en opsummering af, hvad man har lært. Dermed er det mere klart, hvad formålet med det enkelte kapitel er og hvad man har lært, når det er læst.

Læs produktbeskrivelsen
Feature

Huskeregler, infobokse og links

Bøgerne har både huskeregler, info-bokse og links til eksterne artikler. Huskereglerne hjælper dig med at huske komplekse ting, f.eks. GPS-SKAK for forbogstaverne af svømmeænderne. De eksterne links giver dig mere information end pensum, hvis du har lyst til at nørde lidt.

Læs produktbeskrivelsen

Udvalg af bøger

Jagttegnsbogen

Hele pensum i en pædagogisk og didaktisk bog med nyeste metoder, teorier og praktikker.

om jagttegnsbogen

Gratis lovsamling til jagttegn

Hent den gratis lovsamling til jagttegn. Den indeholder kun de paragraffer, som er pensum. Intet mere.

om lovsamlingen til jagttegn

Kommer snart!

Haglbogen

Alt hvad du skal vide for at blive en bedre haglskytte og til at bestå haglprøven.

om haglbogen