Direktørskifte i Institut for Jagt

Der sker nogle gange det, at man får et tilbud der er så godt, at det er vanskeligt at takke nej.

Vores direktør for Institut for Jagt, Rune Fich Weischer, er i den for ham så gunstige situation, at han har modtaget et sådant tilbud om at arbejde for et andet firma – udenfor jagtbranchen.

Dette har Rune – i fuld forståelse med ejerkredsen af Institut for Jagt – valgt at takke ja til, og Rune har derfor sin sidste arbejdsdag hos os fredag den 29. oktober.

Selvom vi er kede af, at Rune ikke længere skal lede virksomheden, er vi dog samtidigt glade for at kunne meddele, at Rune fortsat vil være tilknyttet Institut for Jagt på konsulentbasis, så vore kunder og samarbejdspartnere stadig vil kunne drage nytte af Runes store netværk samt hans omfattende viden om jagt og jagtrelaterede emner.

For at vi kan sikre, at vi kan fortsætte vort nuværende moment med et stigende antal kunder, samt sikre den fortsatte udvikling af allerede planlagte nye, spændende digitale undervisningsprodukter, indsættes vores tidligere direktør og stifter, Alex Steninge Jacobsen, som midlertidig direktør indtil en permanent løsning er fundet.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand Michael Vecht på 20361814

Etableret i 2018: Om Institut for Jagt

IFJ blev etableret i 2018. Idegrundlaget bag virksomheden er at digitalisere jagttegnsuddannelsen – og derigennem også sørge for, at formidlingen af både obligatorisk stof til jægeraspiranter samt yderlige formidling af jagtrelaterede emner fik et løft.

Den digitale platform, vi har udviklet, findes dels som app, og dels som hjemmeside. Vores platform er endvidere suppleret med avancerede læringsalgoritmer, som alt sammen medvirker til, at jagttegnsaspiranterne får en så positiv oplevelse af jægeruddannelsen som muligt – og selvfølgelig en maksimering af deres viden.

Vores undervisningsplatform komplementeres af vores eget fysiske materiale til jagtuddannelsen, herunder bogen ”Jagttegnsbogen”. Vores platform og vores bog anvendes i dag af en række af de førende jagtskoler til gennemførelse af jagtuddannelsen. Der kan læses et righoldigt antal eksempler på, hvorledes vi formidler, på vores hjemmeside www.institutforjagt.dk. Vi har i virksomhedens første leveår opnået en markedsandel på jagttegnsuddannelsen på ca. 35%, hvilket vi anser som meget tilfredsstillende og som en god underbygning af, at de digitale platforme også er ved at få godt fodfæste indenfor jagten.

Stifterne og holdet bag virksomheden tæller folk med kompetencer indenfor både jagt og virksomhedsdrift.