Mød vores nye direktør Rune

Pressemeddelelse: Rune Fich Weischer som ny direktør i Institut for Jagt

Rune Fich Weischer, 45, er 1. januar ansat som ny administrerende direktør i Institut for Jagt, IFJ. Rune overtager jobbet efter IFJ’s hovedstifter, Alex Steninge Jacobsen, der fortsætter som hovedejer i IFJ, og derudover vil varetage opgaver relateret til virksomhedens nuværende partnere.

Rune har en mangeårig baggrund inden for Jagt og Outdoor-branchen, blandt andet som chefredaktør, administrerende direktør og fagdirektør i diverse jagt og outdoor relaterede medier, og han har endvidere selv skrevet for jagtblade i ind- og udland og har fået udgivet omkring 400 jagtartikler på op til fire sprog.

IFJ, der blev etableret i 2018, har været igennem en succesfuld indledende fase, og på den relativt korte tid opnået en markant markedsandel indenfor jagtegnsuddannelse på IFJ’s digitaliserede undervisningsplatform. Efter den indledende fase, hvor et robust fundament er skabt, er det nu tid til at se på en udvikling af firmet både med bl.a. nye ydelser til jagtinteresserede i Danmark, samt international ekspansion.

Det er således en fagligt stærk profil med stor markedsviden og ledelseskompetencer, vi har fået ombord til at drive udviklingen i IFJ videre, og både bestyrelse og ejerkreds ser meget frem til samarbejdet med Rune om at realisere den næste fase af IFJ’s strategi.

I forbindelse med tiltrædelsen udtaler Rune: ”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med vores kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og ejerkredsen. Jeg er overbevist om, at IFJ har skabt et unikt koncept, og jeg ser store muligheder for at udbygge dette koncept med nye produkter og ydelser og dermed øge IFJ’s marked yderligere.”

IFJs stifter, Alex Steninge Jacobsen siger: ”Jeg er begejstret for, at Rune har accepteret at overtage den daglige ledelse af IFJ efter mig. Jeg er overbevist om, at vi i Rune har fundet den helt rette, kommercielle profil, der vil kunne udvikle IFJ videre, og jeg glæder mig til både at introducere ham for IFJ’s kunder og medarbejdere såvel som til det daglige samarbejde med ham.”

Etableret i 2018: Om Institut for Jagt

IFJ blev etableret i 2018. Idegrundlaget bag virksomheden er at digitalisere jagttegnsuddannelsen – og derigennem også sørge for, at formidlingen af både obligatorisk stof til jægeraspiranter samt yderlige formidling af jagtrelaterede emner fik et løft. 

Den digitale platform, vi har udviklet, findes dels som app, og dels som hjemmeside. Vores platform er endvidere suppleret med avancerede læringsalgoritmer, som alt sammen medvirker til, at jagttegnsaspiranterne får en så positiv oplevelse af jægeruddannelsen som muligt – og selvfølgelig en maksimering af deres viden.

Vores undervisningsplatform komplementeres af vores eget fysiske materiale til jagtuddannelsen, herunder bogen ”Jagttegnsbogen”. Vores platform og vores bog anvendes i dag af en række af de førende jagtskoler til gennemførelse af jagtuddannelsen. Der kan læses et righoldigt antal eksempler på, hvorledes vi formidler, på vores hjemmeside www.institutforjagt.dk. Vi har i virksomhedens første leveår opnået en markedsandel på jagttegnsuddannelsen på ca. 35%, hvilket vi anser som meget tilfredsstillende og som en god underbygning af, at de digitale platforme også er ved at få godt fodfæste indenfor jagten.

Stifterne og holdet bag virksomheden tæller folk med kompetencer indenfor både jagt og virksomhedsdrift.